nl
fr
Ford fiesta

Hoe deelnemen aan Ford Fiesta Sprint Contest?

08:48 18-04-2019

V-Max Racing Management, in samenwerking met Worldkarts Kortrijk, Euro Kart Poperinge, Wavre Indoor Karting en Karting Eupen zoeken opnieuw een jong talent om zijn/haar weg te maken in de  racerij. Wil je graag deelnemen aan een wedstrijd om de Ford Fiesta Sprint Cup te kunnen rijden in 2019 ? Hieronder vind je alle informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven.

1. Voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de Ford Fiesta Sprint Contest

Leeftijd: Om te kunnen deelnemen moet je de Belgische nationaliteit hebben en op 25 mei 2019 minstens 16 jaar oud zijn en je mag op datzelfde ogenblik nog geen 24 jaar oud zijn.

Ervaring: Of je ervaring hebt of niet is van geen tel om te kunnen deelnemen in deze wedstrijd. Alleen wie reeds heeft deelgenomen aan de Ford Fiesta Sprint Cup 2018 kan niet deelnemen aan deze Contest.

Kostprijs deelname wedstrijd: De kostprijs om in te schrijven voor de selecties van deze wedstrijd bedraagt € 65, te betalen aan één van de deelnemende indoor kartcircuits.

2. De wedstrijd zelf

1ste selectie – alle deelnemers: De 1ste selecties vinden plaats op één van de deelnemende indoorkart circuits vanaf vrijdag 19 april april 2019 tot 20 mei 2019, voor alle deelnemers. Per inschrijving heeft men recht op 2 sessies Arrive&Drive volgens de huisregels van de betrokken karting. Het zijn de snelste verwezenlijkte rondetijden die weerhouden worden voor de eerste selecties. Elke deelnemer staat vrij meerdere keren deel te nemen, op voorwaarde dat hij telkens het recht van € 65 betaald.

Wavre Indoor Karting: https://www.wik-karting.be/

Worldkarts Kortrijk: http://www.worldkarts.com/

Euro Kart Poperinge: http://www.eurokart.be/

Karting Eupen: https://karting-eupen.com

2de selectie - finalisten: Per indoorkarting worden de 8 snelsten en 2 Wildcards per indoorkarting weerhouden.

40 geselecteerden gaan door naar de halve finale, die plaatsvindt op op een nog te bepalen indoorkart circuit. In deze 2de selectie stijgt de moeilijkheidsgraad van de proeven. Wij voorzien in ieder geval: gesprek & kennismaking met jury, theoretisch examen, TV-interview,

Details hierover worden aan het einde van de eerste selectie gegeven.

Finale: Aan het einde van deze 2de selectie worden er 3 kandidaten bekendgemaakt die overgaan naar de finale van de Ford Fiesta Sprint Contest 2019. Deze zal plaatsvinden op 25 mei.

3. De prijs voor de winnaar

De winnaar van de Ford Fiesta Sprint Contest kan mits een kleine deelname in de kosten het Ford Fiesta Sprint Cup seizoen 2019 rijden en wordt hierin begeleid door enkele specialisten.