nl
fr
Ford fiesta

Vanspringel Motorsport wil met twee auto’s aan de start verschijnen in Ford Fiesta Sprint Cup

16:55 11-12-2018

Vanspringel Motorsport, één van de grote animatoren in de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup, werkt volop aan de plannen voor het volgende seizoen. Naast de vertrouwde #44 waarmee Martin Leburton knap 3de eindigde, achter kampioen Herremans en Junior-kampioen Ayrton Redant, is men bij FordStore Vanspringel overgegaan tot de aankoop van een tweede Fiesta, die op dit ogenblik wordt klaargemaakt in de werkplaatsen in Waver.

“Het is de bedoeling dat we een jonge coureur zullen laten rijden in deze tweede auto,” verduidelijkt Geoffrey Vanspringel, de drijvende kracht achter Vanspringel Motorsport. “Hoe, wat en wie, dat moet nog allemaal uitgemaakt worden. Hoe dan ook, na een eerste vruchtbaar jaar zijn wij vastbesloten om opnieuw voluit te gaan in de Ford Fiesta Sprint Cup.”

Gezien FordStore Feyaerts ook al eerder liet weten dat zij hun zinnen hebben gezet op een tweede auto, kennen we al een beetje de namen van enkele potentiële hoofdrolspelers in het tweede seizoen van de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup