nl
fr
Ford fiesta

FordStore Feyaerts en Stienes Longin gaan voor de titel !

17:50 04-03-2019

Voor het tweede opeenvolgende jaar staat Stienes Longin aan de aftrap van de Belgische Ford Fiesta Sprint. „En we zijn blij dat we opnieuw op hem kunnen rekenen“, verklaart Tom Feyaerts, de Ford-verdeler met vestigingen in Aarschot en Haacht en de drijvende kracht achter het team.

FordStore Feyaerts won vorig jaar het begeerde Ford Dealer - Team Championship.  „De focus ligt dit jaar volledig op het winnen van de titel met Stienes. De kans is overigens niet onbestaande dat we nog een tweede Fiesta in stelling brengen. Indien dat plan doorgaat, dan zal ik met die wagen enkele wedstrijden voor mijn rekening nemen en zal een andere rijder de overige races afwerken.” Tom Feyaerts kwam trouwens vorig jaar al in actie in de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium tijdens de finale op het TT Circuit van Assen.

De titel is inderdaad het enige doel dat we met het team van FordStore Feyaerts voor ogen hebben dit seizoen”, bevestigt Stienes Longin. “Vorig jaar ging ik voluit voor de winst in elke race die ik reed - ik won overigens 4 van mijn 6 wedstrijden - want ik diende geen rekening te houden met de titelstrijd aangezien ik twee meetings afwezig bleef.  Wegens overlapping met mijn ander programma zal ik weer een meeting moeten missen, maar ik ga nog steeds voor winst in elke race en zal, indien nodig, meer in functie van het kampioenschap rijden. De races die ik niet betwist geven we de kans aan een jonge en talentrijke rijder om zich te bewijzen: mijn vader Bert!”